Ismerje meg csapatunkat!

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2013-ban. A diploma megszerzését követően fogszabályozásból szakvizsgát tettem. 
Szakmai gyakorlataimat a madridi Universidad European, valamint az egyesült államokbeli University of Buffalo-n végeztem. A külföldön eltöltött közel egy év alatt megszerzett tudást igyekszem a mindennapi gyakorlatba átültetni és alkalmazni. Rendszeres résztvevője vagyok hazai és külföldi konferenciáknak, továbbképzéseknek. Törekszem arra, hogy minél széleskörűbb szemléletmódot szerezzek. A szegedi Fogorvostudományi Karon részt veszek a fogorvostan-hallgatók elméleti és gyakorlati oktatásában is.
Munkám során mindig próbálok oldott hangulatot teremteni. A legfontosabb számomra az, hogy a pácienseim ragyogó mosollyal, gyógyultan, és elégedetten hagyják el a rendelőt.

Szakterület:

általános fogászat / fogszabályozás

Beszélt nyelvek:

angol / spanyol / német
 

arc-, állcsont- és szájsebész szakorvos, szakterület: szájsebészet, fogbeültetés, bölcsességfog eltávolítás

A Szegedi Tudományegyetem általános orvostudomány karán végeztem 2014-ben summa cum lauda minősítéssel. Azóta a szegedi Arc- Állcsont és Szájsebészeti Klinikán dolgozom - először szakorvosjelöltként, majd 2020 óta szakorvosként.

Tanulmányaim során számos külföldi tanulmányúton vettem részt, köztük fél évet a liszaboni Unversidade Nova de Lisboa, 4 hónapot az egyesült államokbeli University of Buffalo, illetve a szlovéniai University of Ljubjana egyetemeken. Munkám során folyamatosan képzem magam, számos hazai és külfödi kongresszus és továbbképzés résztvevője voltam előadóként és hallgatóként:

 • Dr. Bodrogi Attila; Next Level Education Projects powered by Bodrogi Institute: Partial extraction therapy - Budapest, 2021
 • Dr. Grósz János, Dr. Forster András: Implantációs protetika - Budapest, 2021
 • Dr. Bartha Ferenc: Kemény- és lágyszöveti profil kialakítása a protetikai szempontok szerint, navigáltan behelyezett implantátum körül - Budapest, 2020
 • All-on-4® MALO Clinic sebészeti protokoll Armando Lopes-zel - Budapest, 2020
 • DTX Studio Implant szoftver kurzus - Szeged, 2019
 • Prof. Dr. Windisch Péter, Dr. Molnár Bálint, Dr. Bartha Ferenc: Az ideális implantációs fogpótlás készítésének lágyrész esztétikai szempontjai - Szeged, 2019
 • Perspektívák a Paro-Implantológiában és a komprehenzív fogászatban - Szeged, 2015,2016,2017,2018,2019
 • MAÁSZT kongresszus - 2015,2016,2017,2018,2019
 • EACMFS - London 2016
 • Luca de Staviola - Ridge augmentation
 • Frank Zastrow - Biological Bone Augmentation
 • Giovanni Zuchelli - Soft tissue magagement around natural teeths and implants
 • Tomas Linkevičius - Zero Bone Loss Concepts
 • Federico Tirone - Soft tissue magagement course

A Liget Fogászati rendelőben a szájsebészeti beavatkozásokért vagyok felelős, ide értve a bölcsességfogak sebészi eltávolítását, implantációt, csontpótlást és egyéb fogmegtartó és esztétikai sebészeti beavatkozásokat is. Munkám során a precizitás jellemez és időt nem kímélve mindig a tökéletes eredményre törekszem kompromisszumok nélkül.

Tagságok:

 • Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság (MAÁSZT)
 • Magyar Állcsont-Ortopédiai és Fogszabályozási Társaság (MAFT)
fogorvos, parodontológus szakorvos; konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, endodoncia szakorvosa, mikroszkópos gyökérkezelés specialista
fogorvos,konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, endodoncia szakorvosa, mikroszkópos gyökérkezelés specialista
fogorvos, endodoncia szakorvosa, mikroszkópos gyökérkezelés specialista

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem fogorvosi diplomát 2020. júliusában. Rezidensképzésemet endodoncia szakirányban töltöm Alma Materemben. A szakirányú betegellátás melett aktívan részt veszek az oktatásban is. Azt hiszem, amit gyermekként megálmodtam mára hivatássá nőtte ki magát. Egyetemi éveim alatt kezdett el komolyabban érdekelni a konzerváló fogászat és a fogmegtartó kezelések tárháza, ezért ebben a témakörben írtam a szakdolgozatomat, valamint ugyanazon témával sikeresen szerepeltem Tudományos Diákköri Konferencián is. A szakmai felkészültség mellett elengedhetetlennek tartom a bizalomra épülő páciens-fogorvos viszonyt.

dentálhigénikus, fogászati szakasszisztens

2016-ban végeztem, mint fogászati asszisztens. Gyakorlati tapasztalatomat a Szegedi Fogklinikan szereztem, majd a bizonyítvány megszerzése után a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Tanszéken helyezkedtem el. 2017-ben elvégeztem a Dentálhigiénikus képzést Szegeden. 2017 óta dolgozom a Liget rendelő csapatában, ahol a fogászat valamennyi szakterületét sikerült elsajátítanom. Célom, hogy minden betegünk elégedetten, ragyogó mosollyal távozzon tőlünk.

fogorvos, fogszabályozás rezidens; szakterület: fogmegtartó kezelések
fogorvos, szakterület: fogmegtartó kezelések
fogorvos, szakterület: fogmegtartó kezelések, protetikai ellátás
dentálhigénikus, fogászati szakasszisztens